Händelselöst

Igår skrittade jag ut på Hampus längs Storgatan, en grusväg som pappa anlagt för att avverka timmer. Han fick själv välja vad vägen skulle heta på kartan och då valde han Storgatan. ;-)
 
Storgatan går uppför hela tiden och var ganska lerig igår. Men Hampus och jag kämpade på tillsammans. Det märks att han också skulle föredra lite blandade gångarter, men vi håller oss till skritt året ut.
 
Vid vändplanen noterade jag en upphöjning och vad som såg ut som en fortsättning av vägen. Hm... Efter att ha skrittat hem och skött om Hampus frågade jag pappa om det hela. Det kommer att bli en förlängning av vägen, men den är kanske inte klar förrän till sommaren.
 
Så skönt! Storgatan tar bara 15 minuter enkel väg att skritta, så att förlänga den skulle göra att jag fick en bra väg att rida eller köra på som tar lite längre tid. Det är toppen under mörka kvällar när man inte vill vara ute längs trafikerade vägar eller på knappt existerande stigar.
 
Sedan fick jag ok att sätta upp snitslar i skogen, så jag kan skapa nya stigar för hästarna. Jag skall försöka skapa ett nät av stigar så jag kan variera både längd och svårighetsgrad. Det är speciellt skönt när motivationen tryter vintertid och man vill ha några automatiska rundor som hästen får jobba på men utan att man behöver se särskilt mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0