Dramatiskt i nya hagen

I söndags (1/9) lastades Hampus med Ariel och Ricky på en lastbil för nya äventyr norrut. Efter många timmars färd lastades han av på en liten gård i Ångermanland, där han föddes och bodde tills han var fyra år. Nu skall han få leva här resten av sitt liv. :-)
 
Han var väldigt glad när han släpptes i hagen, det märktes att han kände igen sig, fast det var sexton år sedan han gick där. Då var han bara en liten fölunge, nu är han en äldre gentleman med ordning på fötterna.
 
Han visade Ariel och Ricky var man kunde gå någonstans, men när han skulle passera det gamla stenröset vid östra änden av bäcken för tredje gången gav marken vika och han fastnade mellan två stora stenblock. Han kämpade och kämpade, jag hann nästan fram för att lugna honom när han kom loss igen. Så otäckt! Han hade lätt kunnat bryta benet om han fått panik. :-S
 
Tack och lov hade han bara skrapat upp ett sår på insidan has, i övrigt var han oskadd. Så han fick gå in till skötselplatsen och bli ordentligt rengjord, innan han kunde återvända ut i hagen igen. Ariel och Ricky var lite bekymrade att han var borta, men lugnade sig när han kom tillbaka igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0