Överpigg farbror!

I söndags vet jag inte vad som flög i gamle farbror. Han inledde ridturen med att takta (!), sedan låtsades han bli rädd både för det ena och andra längs vägen.
 
Ariel hade gått samma väg ett par timmar tidigare, så Hampus skulle prompt ha nosen i backen och spåra henne. ;-) Han var så fokuserad på det att han snubblade till och gick ned på framknäna i en nedförsbacke... Lite olikt honom att vara så dålig på att hålla balansen, men det säger en del om hur knepig han var i söndags.
 
Vi red över berget och eftersom han var så överpigg så fick han jobba lite extra... Dels red vi i djupsnö, dels uppför ett par ganska branta backar. På ett par ställen blev det även trav i svag nedförslutning och halvbrant uppförsbacke, så det var mycket att hålla reda på för honom.
 
Han var rätt så slut när vi var hemma, men så himla glad över den roliga turen. Han älskar verkligen att jobba sig trött! Vi travade 4x1 minut och galopperade även några meter uppför en backe. Efter det var han fint på tygeln några meter, men det kräver förstås mycket jobb från min sida också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0