Busa i vagnen

Jag vet inte... Det känns som att jag yrar omkring med Hampus utan någon ordning, inga mål och ingen mening. Hm... Behöver fundera lite mer på det. 
 
Igår blev det i alla fall ett roligt pass. Granne H kom förbi och vi tog oss en tur i vagnen. Hampus stod som ett ljus medan jag spände för och sedan var det en ganska trött farbror som lunkade iväg längs grusvägen. Vi växlade mellan skritt och trav, Hampus gjorde det han skulle, men inte så mycket mer. Såg att bommen äntligen var uppfälld på vägen till höger, så vi tog in på den. 
 
Då tände han till lite och längde på benen i trav. Sötnosen! Han gillar verkligen när vi tar nya vägar. :-) När vi kört runt vändningsvägen blev han ännu ivrigare i traven. Han fick dock pusta en del i skritt, för det märks att flåset inte riktigt finns hos honom. Han blir lite för pigg för sitt eget bästa så att säga.
 
Vi provade en galopp när vägen blev lite planare, men Hampus (som nu var varm i musklerna) tyckte det var så roligt att han började bocka i galoppen. Buspojke!
 
Vi skrittade sista biten hem, fick lite svårt att styra förbi en stor stock, så jag hoppade ur vagnen och ledde honom åt rätt håll istället. Han blir så frustrerad när han inte förstår vad jag vill och det försöker jag undvika. Körning skall vara något positivt hela tiden. :-)
 
Han var mycket nöjd, men svettig när vi var hemma, så jag tror det får bli klippning snart...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0