Hoppa högt matte!

I söndags skrittade Hampus och jag iväg till ridbanan för att hoppa igen. Förmodligen sista gången för i år, det börjar bli väldigt halt i gräset nu. :-(
 
Värmde upp i trav och lite galopp, men kan erkänna så här i efterhand att det blev en lite kort uppvärmning. Skärpning! Hampus var i alla fall glad och på hugget. 
 
Vi hoppade ett kryss några gånger, sedan hoppade vi parallelloxer följt av samma kryss ett par gånger. Hampus tog verkligen i när han hoppade, så roligt! :-) Hindren var på 50 cm, men vi travhoppade som vanligt och då måste han ju ta i. Galopp efteråt blev det ibland, men jag hade inte hjärta att trycka på honom i och med underlaget.
 
Avslutade med att hoppa en slinga på fyra hinder, kryss, plank, plank och parallelloxer. Märktes att det blev lite tuffare med alla svängarna, men roligt var det! Funderar på hur jag skall göra framöver med Hampus egentligen. Rida på som vanligt eller trappa ned över vintern? Börja tänka i termer av pensionär eller faktiskt satsa på en hopptävling? 

Skrittade av en glad men lite flåsig kille :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0