Jag orkar mer än du tror

I söndags var tanken att N skulle följa med mig i vagn igen. Eftersom vädret var rätt tråkigt, så bokade vi om till tisdag istället, men jag var så körsugen, så jag körde en runda ändå. 
 
Försökte att trava överallt där det gick att trava och Hampus svarade upp helt fenomenalt. Han höll en fin joggtrav hela tiden och bjöd framåt fast han borde bli trött. Speciellt på hemvägen hade han driv i steget. :-)
 
Vi körde 5,22 km på 50 minuter, men jag saknar verkligen funktionen i runkeeper som visar varje minuts hastighet. Hade varit roligt att veta vad hans trav ligger på för snitthastighet.. Den enda notering jag kan få fram är att vi under den fjärde kilometern (dvs strax efter vändplanen och hemåt igen) kom upp i en snitthastighet på 7,81 km/h. 
 
Jag drömmer lite om en gps, gärna kopplad till en pulsmätare... Men då måste jag verkligen bestämma mig för att konditionsträna seriöst och inte bara lulla på som jag gör nu.
 
Hampus var mycket nöjd med träningen i alla fall, han var lite svettig efteråt, men det mesta hann torka under avskrittningen tack vare klippningen. Så skönt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0