Deppigt

Jobbet känns extremt tungt, ekonomin är inte den bästa, mina favoritbyxor har gått sönder, vänster lins är trasig (efter tre veckor!), hinner inte riktigt med plugget eller skrivkursen.

Alltså dags att åka ut till Ariel för att bli peppad! Ack så fel jag hade. :-(

Försökte lastträna, men hon ville inte. Ingen som helst framåtbjudning, ointresserad av havren, tjurig och rädd samtidigt.

Fick in henne en gång, men då var hon lika snabbt ute igen. Avslutade när hon hade stått med alla hovarna på rampen och sedan vänt sig runt och gått ut (alltså inte backat).

Allt känns tusen gånger värre än innan jag åkte ut. Dags att börja samla modellhästar igen?

image91

Tro mig, han bråkar aldrig, rullar sig aldrig i lera, kostar inga pengar, blir aldrig skadad och går alltid i korrekt form...

Kommentarer
Postat av: Lotta

Men, det är ju tjusningen med "unghästeriet". Ingen dag är den andra lik! ;O) Och jag förstår att det kan kännas lite extra motigt när allt annat känns "blä", men i morgon är en ny dag med nya möjligheter! :-D Kika in i min blogg så får du se min vackra avtrillning jag gjorde idag och det får dig säkert på bättre humör.. ;O)

2008-05-11 @ 22:49:38
Postat av: Josefine

Men en modellhäst kan inte heller gnägga glatt åt att se dig ...

2008-05-12 @ 21:53:51
URL: http://www.skankelvikningutanhast.blogg.se
Postat av: Ellinor Karlström

Josefine: Jo, det är ju sant, men Ariel gör ju inte heller det. ;-)

Nä, jag har slutat deppa nu, trots allt är det ju som Lotta skriver, unghästeriet betyder ju att det kan gå upp och ned. Ariel har ju varit superduktig under en längre tid nu, klart hon måste få vara jobbig ibland också.

Dessutom, om jag tänker efter, vilken häst skulle föredra att gå in i en konstig sak (transport) framför att beta i hagen med de andra hästarna? Ja, i alla fall inte Ariel, som ännu inte lärt sig att transporten och matte är roliga saker...

2008-05-13 @ 13:02:08
URL: http://habina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0