Vårt stall

Det slog mig att jag bara visat bilder från hagarna och inte stallet. Förvisso tillbringar ju Ariel i snitt 164 timmar i veckan i hagen, så det är kanske inte så konstigt. Men här kommer en bildbomb från stallet!

Sadelväggen, där jag ockuperar en hängare till alla mina selar (reflexbröstan lyser) och hängaren nedanför till min dressyrsadel.


Min hörna av sadelkammaren, med massor av grejer i de vita backarna, sjukvårdssaker i röda boxen, ryktsaker i blåa boxen, massor med trasor i skåpet samt mina hinkar med "Ariel" påklistrat. Den lilla lådan i framkant är till mina putsgrejer.


Tränsväggen med hjälmhylla ovan och nya stereon framför.


Täckeshängare, blårutiga är mitt täcke.


Nya soffan, väldigt trevligt nära elementet.


Mina tränshängare. Från vänster Habinas gamla träns, kapsonet med longerlina, hopptränset, distanstränset och dressyrtränset.


Boxen där fåren är i ibland. Masonitväggen till vänster var där Ariel hoppade över. Men då stod det inte någon lutad skiva framför och inte heller några däck.


Stallgången där Ariel och jag brukar träna visning vid hand under mörka, kalla vinterdagar. Eller så går vi slalom längs stolparna, det är också roligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0