Utvärdering av mål 2015

Tävla för att få mer tävlingsrutin. Totalt blev det fyra tävlingar, två tävlingar i Nyland (LC:1 och LB:2 dressyr, poänghoppning) och två riktiga dressyrtävlingar (LC:1, LB:1 och LB:2). Hon känns nu helt rutinerad på tävling när det gäller allt runtikring. Lastar sig själv, åker lugnt, är lugn på tävlingsplatsen, fungerar perfekt på framridning/framhoppning trots många andra ekipage. Det enda som saknas är energin på tävlingsbanan när vi tävlar dressyr, så det får bli ett framtida mål att uppnå. 
 
Träna för tränare regelbundet. Det har vi verkligen gjort! 36 träningar totalt, uppdelat på 23 dressyrträningar för tre olika tränare och 13 hoppträningar för P. Kanske blev det lite väl mycket träningar, men vi har helt klart utvecklats något enormt det här året. Jag trodde faktiskt att det var fler hoppträningar än dressyrträningar dock, då jag tyckt jag hoppat väldigt mycket i år. 
 
Vara med på roliga läger och träningshelger. Ja, även det här målet lyckades vi med, kanske lite vä bra till och med... Vi åkte på fälttävlansläger i Hofors, fem intensiva dagar som verkligen gav oss massor. Sedan var vi med på bägge helglägren i Nyland. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0