Fodringsutmaningar...

Vi har fått årets hösilageanalys och det är inte precis avelsfoder... Så typiskt att vi hade bästa grovfodret i fjol, när Ariel skulle banta och i år fick vi riktigt bra bantarfoder.
 
Men med lite trixande kommer det nog bli okej ändå, även om det blir extra tillskottsfoder. Som det verkar nu blir det 3 hg Krafft Muskel så länge hon är lågdräktig, sedan har jag inte haft tid att räkna på högdräktighet än. Det kommer i alla fall vara ett grovfoder hon glatt kan mumsa i sig fri tillgång av, sedan tror jag det viktiga för mig blir att hålla koll på hull och givetvis proteinkvoten.

DRÄKTIG!!!

Åh, jag är så himla glad nu! Ariel ultraljudades för en stund sedan, det fanns ett litet foster, gissningsvis 20-21 dygn. :-)
 
Så förmodligen ultraljudas Ariel 6-7 september och kommer hem veckan därpå. Längtar!!!

Finaste flickan!

I fredags var jag och min pojkvän hos Stolplyckan och givetvis hälsade vi på Ariel. Hon var så söt, kom skyndandes till mig direkt och väl framme hos mig nosade hon lyckligt på mig, nafsade lite här och där och var allmänt gosig. Finaste tjejen! Hon har absolut inte saknat mig, men blev så glad av att se mig. Precis som jag blev glad av att se henne! <3
 
 
Hon var inte så rund som jag befarat, det är bara några extra trivselkilon. Fick hälsa på Rex också och han var lika fin som jag minns.
 
På fredag kommer Ariel att ultraljudas, håll en tumme att hon är dräktig!

RSS 2.0