Spännande äventyr!

Idag fick Ariel följa med Idunn på ett stort äventyr. För första gången gick jag och Ariel på en RIKTIG promenad. Inte bara från hagen till vägen, utan faktiskt på en lång promenad med farliga saker.

Ariel såg storögt på världen, men eftersom Idunn gick före och var cool, så vågade även Ariel gå vidare. Vi var ute i 35 minuter (!) och träffade på både bilar, motorcyklar, cyklar och promenerande människor. Ariel försökte sticka några gånger, men lugnade sig snabbt varje gång. Jag är så sjukt stolt över henne! Noterbart är att vi faktiskt travade tillsammans några gånger, då Ariel ville komma ikapp Idunn. Kanske kan jag få henne att trava bredvid mig innan utställningen ändå. :-)

Hon var rätt så trött på slutet av promenaden, och då passade vi på att gå ned och bekanta oss med både paddock och rundkorall. Jag fick för mig att hoppa ett par småhinder som stod i paddocken, något Ariel tyckte var väldigt onödigt. Hon klev över hindren istället... Nåja, hoppintresset (och framåtbjudningen) lär komma med tiden.

Efteråt gick vi in i stallet en sväng, borstade bort allt löst hår (Idunn fäller faktiskt mer!) och kratsade hovarna. Ariel stod snällt ända tills Idunn gick ut i hagen. Då blev hon mäkta upprörd och tyckte att matte var ett monster som inte lät henne följa efter. När hon väl lugnat sig fick hon också gå ut.

Som alltid en väldigt nyttig dag för Ariel. Det kan bli bra det här...

image61

Kommentarer
Postat av: Jempa

Det är praktiskt att ha en annan häst som draghjälp då man övar visning vid hand. SÅ gjorde jag med Turbo. Hade en kompishäst framför och så kutade vi efter, Tragglade in röstkommandot och tog successivt bort kompisen. Kanske skulle hänga med ut någon dag och titta på underverket!

2008-04-13 @ 01:05:46
URL: http://chantilla.blogg.se
Postat av: Ellinor Karlström

Ja, det är klart du måste hänga med ut! :-D

Onsdag och fredag åker jag direkt ut efter jobbet, men
lördagar och söndagar är bra "uppvisningsdagar".

2008-04-13 @ 10:27:45
URL: http://habina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0