Beslutsångest

Jaha, då var jag hemma hos mina föräldrar, med möjlighet att ta med mig en massa hästsaker. Vilket givetvis genast leder till beslutsångest. Nästa gång jag kommer upp är nog till sommaren, så det gäller att jag väljer saker som jag kan ha användning av innan dess.

Sjukvårdslådan känns självklar, men även ryktlådan. Kan dock bara välja en utav dessa, så det lutar åt att jag tar sjukvårdslådan och tar med mig borstarna i en påse istället. Men sedan blir det krångligt.

Är det vettigt att ta ned lite bett? Kanske något/några träns? Skall dressyrspöet med? Är det för tidigt med bröstselen? Borde jag packa med mig transportskydden, med tanke på att hon skall transporteras till betet i maj? Skall jag passa på att ta med lite hästsaker som jag kanske inte har nytta av förrän om något/några år?

Vilka absurda I-landsproblem jag har...

Kommentarer
Postat av: Evamaria

Hej! Tränset - behöver du det verkligen? Du kan ju visa ettårigt sto i grimma. Dessutom tar det plats och är ovanligt tungt... Jag skulle satsa på transportskydd och borstar! Spö kan du köpa billigt och dem kan en inte ha för många av ;)

2008-02-25 @ 17:52:41
Postat av: Johanna

Jag undrar vad du ska med transportskydd till?
En oskodd, ung och frisk häst brukar åka bäst utan hemska varma och besvärliga skydd! ;)
Frågar du prinsessan Lady gäller det också något äldre tjejer (hon åker lindad och med boots, åker mycket illa med skydd).

2008-02-25 @ 19:42:19
Postat av: Ellinor E. Karlström

Det blev en lädergrimma och ett lädergrimskaft till utställningen/premieringen, ett gammalt träns med bett för att testa efter betet, dressyrspöet och några hinkar. Förutom tidigare nämnda sjukvårdslåda med några borstar ilagda.

2008-02-26 @ 18:05:17
URL: http://habina.blogg.se/ariel

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0