Trevligt hästprat

Möttes av en otrevlig överraskning, min cykel hade blivit vandaliserad (inte första gången) och var obrukbar. Drog den hela vägen till stallet, dessutom i rejäl motvind och med snömodd runt fötterna. Inte kul!

När jag kom till stallet hade K precis släppt ut Sunna i hagen, så alla hästarna stod och pratade med henne. Jag gick dit och pratade en stund också och vi hade ett väldigt trevlig snack om allt från gamla pudlar till att köpa islandshäst. Ariel och Idunn turades om att tugga på Ariels grimma medan vi pratade. De är verkligen översociala de där två!

Sedan tog jag in Ariel i stallet och lät henne äta hö. Hon var dock inte alls lika road av det som tidigare, utan snurrade runt en hel del och ville iväg ut igen. Hennes ofrivilliga vila de här veckorna har nog gjort gott, men nu är hon uppenbarligen nöjd och vill börja jobba igen. Tur att jag är så gott som frisk igen!

Tyvärr fick Ariel stå ut med att stå i stallgången medan jag pysslade med henne och sedan gå ut i hagen igen. Jag bara måste motionera henne på tisdag. Skönt att jag har sportlov och kan åka ut dagtid. Efter att jag blandat kraftfoder för en vecka framåt fick jag skjuts till bussen av schysta K och vi bestämde oss för att gå på promenad ihop på tisdag. Då tänker jag köra hela tömkörningskitet och se om Ariel kommer ihåg något av det. Om hon inte gör det så följer vi bara Idunn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0