Klättring i skymningsljus

Igår blev det ett sent besök igen, i och med att jag jobbade till sent. Men eftersom jag hade "sovmorgon" till åtta dagen därpå, så kunde jag ändå lulla på ganska lugnt i stallet. Så skönt att inte behöva stressa!

Tog in Ariel och drog bort ett ton blöt päls, sedan gav vi oss iväg på promenad. Jag märkte inte alls att det regnade, det var först när vi var tillbaka i stallet och jag insåg att jeansen var dyblöta som jag förstod att det regnat. Så går det när man är helt fokuserad på hästen!

Ariel var mer framåt än tidigare promenader, hon har nog landat ännu mer i stallgemenskapen och känner sig mer och mer trygg både själv och med matte. Vi träffade på några bilar utan att hon brydde sig och kom så småningom till klätterbacken. Eftersom det börjat skymma blev det en kompromiss, så vi tog bara ett varv, bägge flåsade betänkligt när vi kommit upp på toppen.

Måste faktiskt säga att Ariel var ett under av lydighet, kanske har hon börjat förstå att samma regler som gällde på förra stallet även gäller här...

Åter i stallet frös jag så mycket så det blev bara lite kraftfoder så fick hon gå ut i hagen igen.

Fick för övrigt svar på träckprovet, hela 1050 epg. Fick lite tröst av Ellas ägare som fått 1500 epg till svar. Så nu blir det avmaskning hela sommaren igen, typiskt! Inte får jag tag på min veterinär heller, behöver ju både recept på avmaskning och tid för vaccinering mot botulism. Funderar på att leta reda på en ny veterinär.
Trackback
RSS 2.0