Sömnig

Igår blev det en blixtvisit till stallet då jag egentligen hade fullt upp hela dagen. Var där strax innan sju, stallplanen var ganska öde.

Gick ut till Ariel i hagen, hon låg förstås och sov i leran. Myste lite med henne, sedan fick hon ett ryck och klev upp. Borstade bort så mycket lös päls jag kunde, medan Ariel sakta men säkert gick allt närmare halmhögen och Ellas sovande gestalt.

Jag trodde ju att Ariel skulle försöka väcka henne, men istället stod hon bara och njöt av mitt borstande. När jag var klar med höger bakdel sade jag högt "sådär, då var det klart" varvid Ariel som på en given signal vek ihop benen och damp ned i halmen.

Då kunde jag förstås inte motstå att sitta hos henne en bra stund, med hennes huvud i mitt knä. Hon får små ryckningar i läpparna när hon börjar somna in djupare och vid ett tillfälle lade hon sig helt ned och sov, med ryckningar i benen som följd.

Fina Ariel, det var en av de bästa stunder jag haft med henne, kändes så starkt att vi hör ihop. Jag är ju så känslig så jag grät förstås en skvätt, mest för att Habina och jag alltid brukade mysa sådär ihop.

Sedan kallade jobbet på mig, så jag lämnade min sömntuta bredvid Ella (som låg och snarkade).
Trackback
RSS 2.0