Myror i kroppen

Idag var det dags för Ariel att få komma in i stallet igen. Hon var väldigt nöjd när jag hämtade henne med grimman, hon föredrar att vara i centrum för uppmärksamheten.

I stallet blev det mest avborstning och ögontvättning, men hon hann ändå med att bajsa fem (!) gånger och kissa tre. Vet inte om hon var brunstig eller om hon bara var allmänt stissig. Hon betedde sig som om hon aldrig någonsin stått i stallet tidigare.

När hon väl var omskött fick hon gå ut i hagen igen, det var nog lugnast så. Hon verkade ganska nöjd med det också, även om hon förmodligen inte skulle sagt nej till lite äventyr.

Packade sedan upp från föregående helg men fick ingen riktig ordning. Jag har inte plats för allt jag vill ha plats för, och så vet jag inte riktigt var jag vill ha alla saker.

Köpte för övrigt ett rött schabrak i lördags, dels vill jag var lite snygg när det är dressyrträning och dels hotade T med att inte rida Ariel om hon måste använda vojlock.

Träffade V och pratade om kommande hoppträningar. Vi skall bara gå ihop ett gäng om tid så skall det gå alldeles utmärkt.
Trackback
RSS 2.0