Frisering, mys och fotografering

Igår inleddes stallvistelsen hos Ariel med julklappsutdelning. Jag och T hade gått ihop om en namnskylt till M:s häst och så hade jag ju med mig en almanacka med fjordhästar till T som tack för att hon hoppat Ariel. Sedan hade ju M givetvis en julklapp till mig också. Det var två jättefina prydnadstomtar, det är lite dåligt med pyntandet hemma hos mig så de passade in så fint så.

Sedan fick Ariel lite uppmärksamhet. Hon stod vid grinden och väntade på mig när jag skulle hämta henne och var ett under av lydighet och fokus hela vägen till stallet. Sist hon var där var en månad sedan då veterinären kollade tänderna. Tiden går fort fast det är vinter...

Ariel fick manen friserad och svansen tvättad. T och M tyckte att hon hade vuxit massor, så T hämtade mätstickan. Den stod på 141 cm och jag tycker (som alltid) att hon kan stanna i växten nu. Däremot upplever jag det som att hon har breddat sig lite. Inte som Hampus, men ändå så att hon fått mer massa. Kunde inte motstå frestelsen att sitta upp ett ögonblick och hon har mycket mer hals och bakdel än Hampus. Det kommer bli riktigt roligt att sätta igång henne om två veckor!

Tog en bild på knubbsälen innan hon fick återvända till hagen:


Nu bär det norröver för mig, nästa gång jag träffar Ariel igen är det dags för igångsättning. Hurra! Planen är att rida allt längre turer i skritt under januari och sedan börja trava (och rida dressyrlektioner) i februari. Har verkligen fått ridsuget tillbaka och jag ser även fram emot att börja hoppa på Hampus.
Trackback
RSS 2.0