Sadelprovning

Igår kunde jag äntligen hämta ut min nya sadel!!! Japp, kostade på mig en Sensation Ride G3, jag fick dock både G3-sits och G4-sits med, så jag kan variera mig. :-)

Tog ett tag att släpa paketet till stallet, tur att det bara vägde 5 kg. :-) Packade upp direkt och kikade på den, sedan ställde jag upp Ariel på skötselplatsen och provade sadeln. Den verkade ligga riktigt bra och bonus är att min långa dressyrsadelgjord passar utan någon förlängningsgjord. Jag väntar dock fortfarande på paden (hämtar den idag) så jag tog inga bilder och det blev ingen provridning. Ariel stod med spetsade öron och tyckte verkligen vi skulle ge oss ut på äventyr. Stackars tjejen får vänta till på måndag.

Sedan fixade jag boxen, rengjorde lite extra noga i krubban och fyllde på med massor av halm. Tog in Ariel i boxen igen och pussade hejdå.

Nu ser jag henne inte på tre dagar, känns jättekonstigt då jag vant mig vid att åka ut till stallet varje dag. Det är snälla M, L och T som hjälper mig med Ariel under julhelgen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0