Äntligen hemma!

I förrgår åkte jag med min fina, fina bil (som jag lånat av mina föräldrar) ned till Uppsala igen. Jag har haft en bra semester, men sjutton vad jag saknat Ariel!

Efter att ha packat ur bilen och ätit middag åkte jag till stallet. Det var så skönt att inte behöva tänka på klockan, utan kunna greja på som jag ville. Pratade lite med ett par stallkompisar och så pussade jag på Ariel förstås.

Etersom jag fått rapport om att hon varit lite jobbig att leda till och från hagen, så gick vi ut till paddocken för uppfostran. Men Ariel följde mig blint hela tiden, till och med när jag tvärnitade från trav. Sötnosen! Vi gick över lite bommar och jag försökte att ignorera min hopplängtan...

Hoppträningarna sätter igång igen nästa onsdag, men då skall ju Ariel vila inför tävlingen, så den träningen får vi stå över. Men det kommer ju fler onsdagar! :-)

När Ariel och jag lekt klart på ridbanan fick hon stå ute på uppbindningsplatsen medan jag borstade bort all lös päls. Hon fäller något kopiöst nu, det är stora schok av päls som åker av. Våren är här! ;-)

När hon var någorlunda presentabel fick hon stå och sova på skötselplatsen medan jag mockade och fixade foder. Rengjorde även krubba, vattenkopp och saltsen, de var väldigt grisiga... Normalt rengör jag dem varannan dag, så ett uppehåll på två veckor märks verkligen...

När allt var klart fick Ariel en stor puss och så åkte jag hem i min fina bil! :-D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0