Mera lera. ;-)

Igår var det hoppträning i stallet, så jag stod ganska länge och tittade och längtade... Ariel vilar ju några dagar efter tävlingen, men nästa vecka kommer vi vara med och hoppa!

Träffade även dressyrtränaren och pratade lite om framtiden. Det som är huvudfokus nu är att få ordning på galoppen och äntligen slipper jag känna mig stressad över att alla träningspass inte hinns med, då distansträningen inte längre finns som en faktor. Istället blir det två pass på banan, hoppning och dressyr eller tömkörning. Sedan två eller tre pass ut, det ena skritt, det andra galoppträning och om det finns tid för ett tredje lite allmän klättring/lugn långtur. Det känns toppenbra!

Den här veckan blir det bara skritt, men sedan sätter vi fart igen. Ariel är nog väldigt nöjd över det, igår när jag skulle gå några meter med henne på ridbanan ville hon mest studsa hela tiden... Sötnosen!

Jag mockade förstås och fixade foder, men Ariel fick även vara ute en stund och beta gröngräs. Det är hög tid att börja vänja in henne, snart är det sommar på riktigt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0