Åt rätt håll?

I förrgår var jag ganska tidigt i stallet och hann med att mocka innan Ariel kom in. Jag hade ett riktigt flyt då M skulle åka hem precis när jag var klar, så det blev bara lite pussande på Ariel samt tempande (38,2). Sedan fick hon klara sig själv medan jag susade hemåt.

Igår hade jag intaget då jag slutade jobbet lite tidgare och kunde vara i stallet vid fyra. Eftersom det var så härligt väder fick hästarna vara kvar ute till sex och jag kunde mocka, fixa foder och babbla med stallkompisar en bra stund. Jag hade även hand om Raffinet, så tiden rusade iväg som vanligt. ;-)

När jag tagit in alla hästarna fick Ariel och Raffinet vara kvar ute, medan jag gjorde klart det sista i stallet och packade påsar till hagen. Sedan gick jag ut och sanerade Ariel, något bättre ord finns inte. Hon var lerig från topp till tå och var väldigt nöjd med sig själv...

Hon fäller kopiösa mängder päls just nu och det är verkligen mycket bekvämare att borsta av henne i hagen. När hon var hyfsat ren fick hon och Raffinet gå in och äta middag. Ariel föredrog dock halmen framför hösilagen, hm...

Tempade henne och hon hade 38,0 så nu verkar det som att det går åt rätt håll med tempen. Jag hoppas verkligen att hon är ridbar när mina kompisar skall ta hand om henne, så de får njuta av att rida fjordhäst. :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0