Tre ganska händelselösa dagar

I fredags hade jag en ganska soft dag i stallet. Var där ganska så tidigt och Ariel fick vara kvar ute medan jag mockade och fixade med foder. När jag skulle hämta henne i hagen ville hon busa, så efter något varv där så gick vi till paddocken och jag släppte lös henne. Hon galopperade många, många varv, bockade och brallade. Hon är så läcker när hon kommer i ökad trav... :-D Tillbaka i stallet var det ju ingen mening att tempa henne, men en glad häst är ändå ett bra tecken på en frisk häst.

I förrgår hade jag utsläppet som var helt odramatiskt. Sedan mockade jag och fixade foder till både Ariel och Krutow, vilket tog längre tid än man kan tro. Jag tempade Ariel på morgonen innan jag släppte ut och tyvärr hade hon 37,9 grader dvs för högt så tidigt på morgonen. Surt!

Ingen ridning utan bara mys i hagen med borstning. Däremot så började jag med att rengöra allt inför min frånvaro, så sadeln putsades och distanstränsen lades i blöt. Dessutom borstade jag bort en massa päls från padden, det var behövligt!

Sedan hade vi stallmöte där vi gick igenom lite vad som gäller medan vi är i karantän. Inget nytt under solen för mig, men jag hoppas så att inga fler hästar blir sjuka så vi snart kan ge oss iväg på träningar och tävlingar.

Igår hade jag också utsläppet. Ariel hade nu 38,0 grader i temp så jag blev inte precis gladare. :-( Däremot är hon hur pigg som helst så förhoppningsvis har hon bara fått en liten släng av förkylningen.

Efter att ha mockat och fixat foder gjorde jag även extra påsar med hösilage till idag då jag kommer sent till stallet.

Sedan gjorde jag rent Ariels grimma, städade ur stallskåpet och förberedde så allt är klart till jag åker bort. Bara fyra dagar kvar med buss...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0