Dålig uppdatering

Nä, det händer ju inte så mycket på Ariel-fronten. Hon äter och sover, äter och sover... Magen växer och det är en del aktivitet där. Förra helgen fick jag med mig kameran och så här såg hon ut på dygn 247.
 

Kommentarer
Postat av: Sophie

Är "tjock-fia" ledig nu fram tills bebisen kommer? Hon misstycker säkert inte. =D
Tänk snart kommer din lilla fölis. Eller ja, du får ju dela med Ariel. <3

2013-04-09 @ 10:13:17
Postat av: Ellinor Karlström

Jo, nu är hon ledig. Eller snarare har hon varit det ganska många månader... Hon blev helt enkelt för trött av ridningen och eftersom hon är så ambitiös så säger hon inte till utan kör slut på sig själv. Bättre då att bara låta henne gå i lösdriften. :-)

Haha, snart?! Det är alldeles för många veckor kvar. :-P Men med tanke på vårens sena ankomst är jag ganska nöjd med ett sent föl.

2013-04-09 @ 16:40:22
URL: http://habina.blogg.se
Postat av: Sophie

Idag fick vi besked att Annie måste vila några månader. Hon har ju slagit på sig på en sena fram så den har en "spricka". Hon lekte lite VÄL häftigt med sin kompis... Så, nu hoppas vi att vi ska få en bebis vi med nästa år. :)
Till hösten hoppas vi hitta en bra lösdrift till henne. Synd vi inte bor närmare dig. Då kunde våra pållar få gå tillsammans. ;-)

Ja, just i år känns det väl lagom kul att få tidiga föl... Hoppas våren snart är här och med den Ariels bebis. Ska bli så roligt att få se vad som bor därinne.

2013-04-10 @ 19:28:17
Postat av: Ellinor Karlström

Tråkigt att höra om Annie. :-( Men inget ont som inte har något gott med sig, hoppas hon blir dräktig och får ett ljuvligt litet föl. :-)

2013-04-11 @ 10:22:08
URL: http://habina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0