Inte vända nu väl?

I måndags tog jag på Ariel träns istället för grimma, men det var nästan som om det gjorde henne ännu mer ivrig. Vi gick rakt upp i skogen och vände efter en stund, var ute ungefär en kvart. Ariel var mycket tveksam när vi skulle vända. Inte redan? Det är ju skoj att vara ute...
 
Hon trampade på ganska friskt på hemväg också, jag har glömt vilket skrittsteg hon har. Jag har glömt ganska mycket om den här fantastiska hästen när hon bara gått i hage. Men nu längtar jag att få sätta igång och utvecklas tillsammans med henne. :-)

Kommentarer
Postat av: Sophie

Vad roligt att hon blivit såpass bra att du börjat kunna gå ut och gå med henne. Jag håller verkligen alla tummar och tår att allt går bra.
Kan du inte ta en bild från sidan så man kan få se hur hon ser ut nu och sedan en längre fram som jämförelse när hon varit igång ett tag? Så har jag gjort med min, fast hon går ju åt "fel" håll och blir tjockare och tjockare. Fölis kommer ju i slutet av April/början av Maj.:)

2013-11-28 @ 07:23:51
Postat av: Ellinor Karlström

Visst skulle jag kunna ta bilder på Ariel. :-) Kruxet är bara att hon alltid bär upp sig väl, så man ser nästan ingen skillnad. :-S Jag kan lägga upp några bilder så du får se vad jag menar. ;-)

2013-11-28 @ 08:17:56
URL: http://habina.weebly.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0