Högre krav?

I torsdags var det träning igen. Jag kom lite sent så jag hann precis göra klart Ariel och skritta fram några minuter innan det var jobbdags. 
 
Vi började på volten i trav, med att forma. Sedan blev det galoppfattningar där det viktigaste var att hålla galoppen och få till en bra övergång till trav igen. Svårt... Jag vill gärna låta henne rinna iväg ganska många meter innan jag fångar upp henne och återfår takten. 
 
Sedan red vi igenom hela programmet. Det gick bättre än jag väntat mig, men det märks att Ariel börjat lära sig programmet... ;-) Galoppdelen fick vi repetera ett par gånger, det är förbaskat svårt med de där snäva kurvorna på kortsidan. :-S Sedan har jag lite feltänk i volterna, men tänker jag fyrkant istället för volt blir det bättre.
 
Vi avslutade med trav på volten igen, där Ariel började jobba i en riktigt fin form. P råkade försäga sig genom att säga ungefär "Sådär behöver hon gå på tävlingen för att få höga poäng", sedan kom hon på vad hon sade och rättade sig med "Men det tar vi nästa år". Hehe, inte bara jag som glömmer bort mig och sätter nya, höga mål hela tiden. ;-)
 
Skrittade av en nöjd Ariel, det blev avsuttet så jag kunde knäppa upp nosgrimman och låta henne gäspa lite. Sedan duschade jag av henne innan hon njutningsfullt rullade sig i hagen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0