Dansa i frihet

Igår hade jag tänkt att longera Ariel, men när jag parkerade bilen insåg jag att jag glömt både pisk och tömkörningsgjord. Jahapp... Nackdelen med att ha häst på två ställen. :-S
 
Hade först tänkt att strunta i att ta in henne, men hon har varit ledig i två dagar och var så sugen på att komma in, så jag föll till föga.
 
Gick till ridbanan och släppte henne där. Hon busade runt lite, men jag insåg snabbt att hon faktiskt busade runt mig, och inte bara lite varstans. Dvs, hon höll sig centrerad runt mig. Likaså upptäckte jag att hon lyssnade superbra på rösten, så jag kunde få henne att göra både tempoväxlingar och övergångar. Häftigt!
 
Coolast var när jag fick henne att fatta galopp genom att göra en fattning själv (svårt att förklara!), galoppera fint ett varv på volten runt mig, sedan fortsatte jag längs långsidan och hon sprang parallellt med mig hela tiden. Så fort jag slutade följa fyrkanten, så var hon åter på volt runt mig.
 
Underbara, härliga häst! Hon tyckte det var så roligt att leka med mig och jag blir alldeles varm i kroppen när jag tänker på henne. Hon är verkligen min hjärtehäst! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0