Mera bruksträning

Förra torsdagen fortsatte vi med bruksträningen. Först skrittade jag ut längs samma slinga som dagen innan, mest för att memorera vägen för mig själv till framtiden.
 
Sedan jobbade vi oss igenom hela banan (förutom muren) och Ariel gjorde det mesta prickfritt. Halterna kan hon stå stilla i hur länge som helst, även om hon själv tycker att det är en ganska tråkig övning. ;-) Skrittbommarna fortsätter hon att riva, men det gör inte så mycket. Jag har svårt att se hur mer träning kan få henne att ändra sig där, men vi får fortsätta att nöta i alla fall.
 
Ryggandet gick bättre, men det blir lite frustration mellan mig och henne då hon vill gå fort bakåt flera steg och jag vill kunna rida varje steg med precision. En riktigt nyttig övning för oss! På slutet lossnade det lite, så hon faktiskt väntade med att flytta sig tills jag sade till. Duktig tjej!
 
De andra övningarna gjorde jag bara en gång, eftersom hon gjorde dem rätt redan från början. Lastbryggan struntade jag i, eftersom vi egentligen tränar den varje dag då jag sitter upp. Hon har förstås hjälp av att uppsittningsrampen på förra stallet (i Bälinge) påminde en del om en lastbrygga, så hon känner sig trygg i den situationen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0