Cool med skaklar!

Jag var lite osäker på om vi verkligen skulle göra någonting idag, då det blåste rätt kraftigt och Ariel var rejält på tårna. Tog ändå på selen och tränsade. Spänd som en fiolsträng följde hon med mig, beredd på faror överallt... Hm...
 
Bad henne kliva in i skaklarna och hon gör det utan minsta prostet. <3 Fick korrigera henne några gånger när hon kom för långt fram eller petade ut ett bakben och hon flyttar exakt så lite som jag vill! Träningen i fjol på bruksridningen sitter i än! Då var det ju ryggning i L som gällde, nu är det lite enklare precision. Men det viktiga är just att hon lyssnar på mig och flyttar lugnt ett litet steg. Fina tjejen!
 
Tog sedan upp skaklarna och knuffade henne i sidorna/bakbenen med dem. Ingen som helst reakton. Släppte ned dem några gånger också så att det small, inte heller det brydde hon sig i. Därför beslöt jag mig för att ändå våga sätta fast skaklarna och låta henne släpa dem.
 
Det gick däremot inte så bra, skaklarna var lite för stora för skakelfästena, så så fort Ariel rörde sig framåt, åkte skaklarna ur och i backen. :-P Testade 4-5 gånger med samma resultat, så då höll jag i vänster skakel medan hon gick framåt, så det blev lite släpljud i alla fall. Fortfarande ingen reaktion, så då nöjde vi oss för idag. På söndag kommer pappa förhoppningsvis kunna hjälpa oss. :-)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0