Mera däck

Idag blev det tömkörning igen och efter några minuter kopplade jag på däcket också. Den här gången tänkte jag till lite mer och fäste linorna i bröstan istället för däckeln, för det är ju med bringan som Ariel skall dra egentligen. 
 
Ariel drog däcket två varv runt gården, vilket både betyder flera svängar, uppförs- och nedförsbackar samt blandat underlag. Jag tyckte nog det lät lite konstigt när däcket drogs genom vattenpölar, men Ariel brydde sig inte alls utan verkade bara tycka att det var roligt. 
 
Hon är så nöjd vid dessa pass, så jag hoppas att körningen så småningom skall bli ett bra komplement till våra träningspass uppsuttet. Jag hoppas kunna testa skaklar imorgon, men det beror helt på Ariels dagsform. Eftersom jag är själv med henne, så gäller det att jag känner att hon är helt med mig. Annars får vi vänta till en annan dag. :-)
 
Tyvärr har jag ju få personer som kan hjälpa mig vid inkörningen, så jag måste "spara" på de personerna tills det är dags för att sätta Ariel framför vagn på riktigt. Men det börjar nog dra ihop sig till det också. :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0