Helt ensam med travdebut

Igår selade jag på Ariel och gick ut till vagnen. Ringde pappa för att be om hjälp att hålla henne, men han var upptagen i alla fall den närmaste halvtimmen, så efter lite dividerande med mig själv beslöt jag mig för att testa att spänna för ensam.
 
Ariel stod helt lös medan jag satte fast skaklar, draglinor och baksele. Jag hade en hand på tömmen hela tiden, men behövde aldrig röra den då hon stod och sov. <3
 
Fick repetera lite när jag klev upp i vagnen, vikten omfördelas lite då och hon vill gärna gå iväg. Klart det är okej med ett eller två steg för att återfå balansen, men inte fyra... ;-) Efter några gånger stod hon helt stilla och vi kunde ge oss iväg.
 
Vi körde samma väg som i onsdags, så lite asfalt men mest grusväg. På ett par ställen testade jag att trava en kort bit, det var lite segt att få upp henne i trav (testade bara på bortaväg), men sedan travade hon på riktigt trevligt. 
 
Hemma igen fick hon återigen stå lös medan jag spände från. Hon gäspade rätt rejält och verkade mycket nöjd med sig själv. Det var jag med! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0