Lång och låg

Igår joggade vi avsuttet längs Storgatan. Ariel tyckte det var överdrivet att trava, när man kunde skritta. ;-) Men när hon travade var det i en lång och låg form, det såg riktigt trevligt ut. <3 
 
Vi joggade i intervaller (mest för att jag är rätt otränad och behöver tänka på mina fotleder), en minut löpning, en minut promenad. Totalt blev det tio minuter löpning och tjugo minuter promenad, eftersom vi ju behövde "värma upp" och "varva ned". 
 
Jag tyckte det var riktigt roligt att ha en löparpartner och Ariel verkade tycka att det blev roligare ju längre tiden gick. Helt klart värt att göra om!
 
Sedan gjorde vi ryggövningarna, dvs en rad övningar som jag fått tips om skall stärka hästens kropp. Jag gjorde en del av dem med Hampus i vintras, så allt var inte nytt för mig, men för Ariel.
 
Ryggade några steg vid hand, gick över cavaletti både rakt framifrån och snett/parallellt (det var jobbigt), stretchade rygg och nacke samt höjde ryggen med hjälp av reflexer. 
 
Jag vet inte om det är inbillning, men jag tycker att Ariel börjar få lite mer ryggmuskler. Om det sedan är vilan, lusernhack (hon får 5 hg/dag) eller ryggövningarna låter jag vara osagt. :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0