Bättre fokus

Igår körde vi igen. Lika bra att nöta medan vi kan. ;-) Ariel var mycket lugnare vid anspänningen, hon ryggade direkt perfekt på plats mellan skaklarna. Stod helt stilla medan jag grejade med alla remmar. 
 
Ledde henne återigen nedför min lilla backe, men snart kan jag nog åka hela vägen. Hon stod stilla medan jag klev upp i vagn, men så fort jag satt mig vill hon iväg. Så det får vi jobba vidare på. Man står stilla tills matte säger till... ;-)
 
Körde längs gamlandsvägen, men fortsatte i trav på asfalten och sedan upp på hammarvägen. Vi mötte en bil, så vi saktade av till skritt, men Ariel brydde sig inte alls. Tog en väldigt kort sväng på hammarvägen, dvs vi vände hemåt igen på gräsvägen direkt. Bra driv i Ariel utan att hon blev övertaggad på hemväg. Jag var mycket nöjd med henne!
 
 
Som vanligt vill hon inte svänga upp på min tomt, för det betyder att turen är slut. :-P Men upp kom vi iaf och hon stod återigen helt stilla medan jag spände från. Så himla skönt med en lugn häst. <3
 
Som belöning fick hon beta lite medan jag tog av selen, det har kommit några små fjantiga grässtrån som tydligen är väldigt goda. :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0