Runt, runt

I onsdags var det dags för träning igen. Sista gången på vändplanen fram till vintern. Hurra! :-D
 
Hann skritta fram och jobba Ariel lite i trav innan P kom. Ariel var på ett väldigt energiskt humör, så vi fick jobba rejält hela passet. Först voltjobb i trav, med att forma och därefter lägga in galoppfattningar och försöka behålla formen (även när vi gjorde avsaktningar till trav). Det går så sakteliga framåt, men det är lite svårt när jag knappt kan använda höger skänkel för foten gör så ont. :-/
 
Vidare blev det jobb på åttvolt, först i skritt och sedan i trav. Jag hade svårt att visualisera hur stor åttvolten skulle bli, det är ju lite lättare med dressyrstaket som ger något slags riktmärke. ;-) Sedan är jag väldigt sned pga jag belastar vänster sida mer då det gör mindre ont, så det finns en del att jobba på. 
 
Gick tillbaka till volten och gjorde tempoväxlingar i trav. De känns riktigt roliga nu, tycker det händer massor med Ariel, även om mina magmuskler knappt orkar. Jag har verkligen tappat massor under den långa "vilan". 
 
Avslutade sedan på åttvolten igen, där Ariel blev ännu finare i både form och tempo. Heja oss! Det kändes riktigt roligt att träna och jag tror Ariel var nöjd också. :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0