Fortsatt ambivalent

Idag provade vi tränset igen. Red på storgatan och jobbade i alla gångarter. Jag tyckte att hon var fortsatt liksom tung i handen, men samtidigt var hon helt klart stadigare i formen. Fy vad svårt!
 
De avverkade i skogen bredvid vägen och vid ett tillfälle brakade det rätt så högt, samtidigt som vi gjorde en övergång från trav till galopp. Ingen som helst reaktion från Ariel, utan hon galopperade på i lugn takt framåt. <3 Finaste flickan. Jag känner mig verkligen trygg med henne nu.
 
Men samtidigt känner jag hennes frustration när jag rider henne på det här tränset. Jag blir kluven, ska jag ge det fler chanser eller inte?
 
Hon var iaf fin i alla gångarter, vi red en stund på volten på bortre vändplanen i trav och jag tyckte jag kunde forma henne hyfsat. Men mina skänklar lever sitt egna liv ibland... ;-)
 
På hemväg skulle jag jogga av på sista plana delen av vägen, men då fick Ariel syn på en bil (!) som hon passerade på bortaväg utan att reagera. En parkerad bil är livsfarligt, så det var bara att vända om och jogga av henne bortåt istället. Sjukt fin blev hon i traven då. Vilket hon inte borde bli om hon inte trivdes med tränset. Fasiken, jag vet verkligen inte... :-/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0