Ridläger dag 1, pass 2

I lördags eftermiddag var det hoppning. Fri uppvärmning, men vi skulle över fem bommar med 6 meters mellanrum några gånger/varv. Sedan samma sak fast galopp. Ariel skötte sig utmärkt, även om jag fick trycka på i galoppen en del. 
 
P byggde upp tre koppelräck med varsin bom emellan och så fick vi hoppa några gånger, innan bommarna togs bort. 
 
Sedan lekte vi med galoppsprången i bägge varven. Ibland tre galoppsprång och ibland fyra. Ariel gick att reglera så bra! Även om det var lättare med tre än fyra språng. Fick tjata vidare med innerskänkeln, men jag tycker att det blir bättre. :-)
 
Avslutade med att hoppa bana på 70 cm. Först de tre koppelräcken med fyra språng emellan, sedan en oxer på diagonal, de tre koppelräcken igen med tre språng emellan och avslutningsvis två oxrar (den första oxern igen som sista hinder). Lite trassel med antal galoppsprång första gången, men i övrigt hoppade Ariel fenomenalt! Hon kan hålla galoppen med lätthet numera, så himla härligt!
 
Joggade av men hon ville inte slappna av. Skrittade till sjön och kylde igen innan dusch och vila i hage ett tag innan hon gick raka vägen in i transporten. :-) Bästa hästen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0