Bättre och bättre

I lördags var jag så sugen att rida programridning igen, så det fick bli ett till sådant pass. Lika bra att passa på när suget infinner sig. ;-)
 
Skrittade till ridbanan och skrittade igenom LC:1. Kändes bra, framförallt när jag blev lite mer petig och red (nåja, nästan iaf) varje steg. Gick sedan över till att rida LB:1 i trav lättridning, fast slutade innan galoppdelen av programmet. 
 
Jobbade sedan på 20-metersvolten i galopp. Vi kan ju! Jag måste ned på rumpan mer, men vi håller spåret bra nu, jag kan använda innerskänkeln (HURRA!) vilket gör att Ariel går mer böjd och tom börjar söka sig lite mer i form även framtill. Ska bli så spännande att få känna på galoppen på bra underlag, nu var det ojämnt kuperat och halkigt (regnblött) gräs som gällde. 
 
Testade sedan att göra en tempoväxling på diagonalen i trav, men där blev jag för fokuserad på vart vi skulle (nackdel med gräs på ridbanan är att mina dressyrbokstäver inte syns), så någon ökning blev det inte. Beslöt mig för att prova på långsidan istället och jösses vilka växlar det finns i Ariel! <3 Nu kunde jag inte sitta i det för fem öre, men en dag ska jag vara tillräckligt bålstark. Oh så inspirerad jag blir!
 
Joggade av lång och låg över några bommar (också svårt att hänga med i traven då, när hon verkligen rör ryggen ordentligt) innan vi skrittade hem. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0