Ett av årets mål uppnått!

I lördags blev det ridning igen. :-) Skippade sadeln och skrittade fram ute på lägdorna innan vi red igenom LC:1 på ridbanan. Efter att ha provat lite galopp fick det dock bli trav även i galoppdelen, jag är inte tillräckligt modig för att galoppera på böjt spår ännu. ;-)
 
Eftersom jag red barbacka kändes ridpasset inte så "viktigt", så jag slappnade av och hade roligt. Vilket förstås smittade av sig på Ariel, som var riktigt glad. Jag skrattade högt ett par gånger när jag glömde programmet eller höll på att skumpa av, hon rör verkligen ryggen massor i traven numera (var ett bekymmer förr). Det är första gången vi rider programmet sedan 2016, men tanken är att vi ska nöta in det riktigt ordentligt innan första start i slutet på juli. 
 
Efter att vi var klara med programmet provade jag att galoppera några långsidor. Det gick hur bra som helst! Bara jag håller kvar balansen i magen och inte spänner mig (haha, aldrig hört den förut!). Däremot är det hiskeligt svårt att sitta kvar i traven som blir efter galoppen. Så även om årets mål med att galoppera barbacka uppnåddes, så tänker jag fortsätta fila på barbackaridningen lite nu och då. :-)
 
Skrittade av en nöjd Ariel, hon var lite flåsig då det var varmt, men det gick snabbt över. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0