Hittat hem! :-D

Nu har jag varit på besök på en helt fantastisk lösdrift utanför Uppsala. Den har stooora hagar, med omväxlande terräng och rejält tilltagna ligghallar. Hästarna var trevliga individer i lagom storlek och ålder.

Till stallet hör en enklare ridbana, en uppvärmd sadelkammare, en toalett, ett varmt (!) fikarum, en rundkorall och en BANVALL!

Just nu känns det som att det här är stället jag vill ha Ariel på resten av tiden i Uppsala. Jag längtar sååå mycket till jag kan flytta dit henne, just nu letar jag transportör och hoppas att allt skall falla på plats och lösa sig.

Ariel, snart får jag se dig flyga fram över stock och sten, precis som en riktig unghäst skall ha det...

Kommentarer
Postat av: Johanna

Vad kul!

Det låter som en fantastisk uppstallning för en unghäst (och för hennes matte såklart!)

2008-03-26 @ 20:19:33
Postat av: Jempa

Jag har inte velat skriva det tidigare här i bloggen, av hänsyn till alla berörda parter, men den lösdrift Ariel går i nu ser verkligen inte rolig ut. Jag vet att "vintern" varit skittrist och jag tror hästarna inte alls lider av hur den ser ut, men jag tror att det finns bättre alternativ. Och nu har du ju hittat ett! Jag har svarat via FB om transportering.

2008-03-27 @ 05:39:31
URL: http://chantilla.blogg.se
Postat av: Ellinor Karlström

Ja, jag längtar verkligen till hon kan tokrusa runt i den här lösdriften. Jag ser många potentiella galna upptåg om man säger så. :-D

2008-03-27 @ 10:31:19
URL: http://habina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0