Mot nya äventyr!

Nu har Ariel flyttat hemifrån! :-D

Vi lämnade Sigtuna vid halv tio på förmiddagen, på grund utav lite tidspress hade Ariel blivit inlyft i transporten, men hon fann sig rätt okej i det och stod snällt hela resan. Väl framme (lite mer än en timmes resa) tyckte vi det var lika bra att släppa ut henne direkt till de andra hästarna.

Låt mig presentera "turridningshästarna"; Ariel, Eldur och Idunn. Längst ned till höger syns lite av Sunna också.



Sunna är alltså mamma till valacken Eldur (5 år ) och stoet Idunn (2 år), och det är dessa tre som kommer gå med Ariel i fortsättningen.

Det blev en hel del rusningar, speciellt som Sunna verkligen ville visa att hon bestämde i hagen. Ariel aktade ordentligt på sig, vilket gjorde att kärlekskranka Eldur sprang efter och så hakade Idunn på bara för att hon inte riktigt förstod vad som hände...

Lite trav:


Och galopp:


Ariel var djupt chockad över hur gigantisk hagen var, den är liksom byggd som ett U. Här syns Ariel, i full galopp, i den högra delen av "U:et". Staketet går ända upp till den vita byggnaden...


Jag hann vara där några timmar, vi pysslade med kraftfoderuppdelningar och vägning av hö. Tanken är ju att hästarna skall äta ungefär lika mycket, då de ändå kommer att äta av varandra. Men än så länge äter Ariel sina små lusernpelletsar ett tag till.

Har inte så mycket mer att rapportera om första dagen på nya stället, mer än att Ariel verkar trivas helt okej. Älskade vännen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0