Nya mål 2009

Jag var ju ambitiös och gjorde upp mål för 2009. Men redan i mitten av februari måste jag erkänna att dessa mål är förlegade. Lika bra att spalta upp de nya målen då!

  • Öka på distansträningen genom långa, lugna promenader. 
  • Medverka på en utställning den 8 augusti.
  • Sitta in Ariel under hösten.

Inkörningen utgår alltså. Jag har, allteftersom tiden gått, insett att jag inte är ett dugg intresserad av att köra häst. Jag försöker lära mig och jag försöker förstå, men eftersom intresset inte finns där så går informationen in genom ena örat och ut genom det andra. Alltså lägger jag ned hela det projektet, eftersom tanken med att ha häst (åtminstone för mig) är att ha roligt.

Utställningen är i Vikingstad och det som är störst hinder här är mina mentala blockeringar. Jag är feg när det kommer till bilkörning, och ännu fegare när det kommer till körning med transport bakpå. Men det är någonting jag får träna på, för jag har bestämt att vi skall iväg!

Insittningen beror på en större omläggning i min träningsplan. Jag behöver bli mer flexibel och anpassa mig efter Ariel, inte tvärt om. Om hon är mogen för insittning till hösten, så måste jag se till att vara mogen för det. Dock är det ett något osäkert mål, eftersom jag inte alls vet hur hon är mentalt och fysiskt till hösten. Jag väntar ju fortfarande på det där trotsutbrottet...


Kommentarer
Postat av: Karen

Mina hästar som har Hugo som pappa och morfar var/är väldigt sena i sin psykiska utveckling. Vet såklart inte om det kommer från Hugo-genen men kan kanske ändå vara bra information för dig. Trotperioderna har alltså kommit väldigt sent, det lilla, lilla som har varit :-)

2009-02-18 @ 21:27:42
Postat av: Ellinor Karlström

Tack för tipset! Jag tycker ju Ariel tagit alla nya saker väldigt coolt, men förmodligen är det som du säger, det kommer trotsperioder framöver. Sto som hon är vet jag ju att det brukar bli värre med sådana också...

2009-02-18 @ 22:07:41
URL: http://habina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0