Rak och fin

Idag kom E.T:n på besök. Sin vana trogen kom h*n något för tidigt, så jag hade precis parkerat bilen när h*n kom körandes. Jag hämtade en väldigt glad Ariel i hagen medan E.T:n plockade in sina grejer i stallet.

Fick först skritta på rak linje och allt såg bra ut där. Sedan in i stallet där h*n kände igenom Ariels alla ben, framdel, bakdel och hals. Allt var helt okej och det blev bara tre nålar på bakdelen och en på vardera kronrand bak.

Vi pratade lite medan Ariel stod och njöt, framför allt om vad som hänt hittills med Ariel och lite vad jag skall tänka på framöver. H*n tyckte att Ariel var ovanligt fin i hullet för att vara ett kallblod på bete, men höll med om att det var lika bra att hålla igång hela sommaren.

När nålarna tagits bort fick Ariel lite ryggmassage och så avslutade vi med en snabb check av sadeln. Jag var bekymrad över att Ariel reagerat lite mer än vanligt på sadeln, men enligt E.T. så var det bara allmänt "Vad gör du matte" och ingen som helst negativ reaktion. Så skönt!

Vi bokade ny tid i september, sedan åkte E.T. hem och jag promenerade en stund med Ariel. Hon var så nöjd och belåten, kunde skritta i en riktigt härlig avslappnad form. Själv är jag lättad över att allt var okej, både med tanke på vurpan hon nyligen gjort och att jag ju rider mycket mer nu än tidigare. Men det var bara att fortsätta på den inslagna vägen.
Trackback
RSS 2.0