Två dagar i rad

Det har varit några intensiva dagar på jobbet och igår fick jag offra uteritten med Hampus för att åka till Söderhamn och hämta min "nya" bil. Det var världens snällaste pappa som körde ned bilen till mig och sedan tog hem den gamla bilen. 

Men på eftermiddagen kunde jag inte hålla mig, utan åkte ut till Ariel för att rida. Jag försöker att undvika att rida henne två dagar i rad, men nu fick det bli så ändå.

Red ut ihop med M och Maggie, de skrittade bara men Ariel fick sig lite travträning. Coola tjejen hade inga problem med att trava ifrån Maggie, vända och trava tillbaka. Vi red bort till rakbanan och hem igen, blev nästan en kvarts travande totalt och det var väldigt nyttigt för Ariel (och mig). Fick till några riktigt fina övergångar och även en halt med enbart sitsen. 

Ariel var väldigt svettig efteråt, så det lutar åt att jag får klippa henne efter årsskiftet. Men den dagen den sorgen. 

Idag var det dressyrträning inplanerad, men väl uppsutten och framskrittad så kunde vi konstatera att ridbanan var stenhård och vi skulle bara kunna köra skrittarbete, så istället red vi ut ihop, F på sin Cameá och så jag och Ariel. 

Vi skrittade nästan hela tiden, men ett par travsnuttar blev det ändå. Testade att trava Ariel så fort det bara gick, men ändå i balans. Det gick lite fortare än jag var van vid. Hon var finaste tjejen även idag, men det grämer mig lite att det ine blev någon dressyrträning.

Kanske nästa vecka, om det inte blir hoppning förstås. Inte lätt när man vill göra en massa grejer men bara rida på banan en gång i veckan.
Trackback
RSS 2.0