Skrittur

Igår var jag först en sväng till Hampus för hoppträning, så det var med rätt så trötta ben jag åkte till Ariel. Mötte upp M som jag skulle rida ut med, men först fick jag fika så jag fick lite energi. Hämtade in hästarna från hagen och Ariel trivdes fortfarande väldigt bra med sina skor. Hon hade inga broddtramp än, men det blev ändå boots på när vi skulle rida.

Red iväg bort mot rakbanan med både M på Maggie och M på Alektor som sällskap, halvvägs bort var dock M nöjd så Alektor fick skritta hem igen. Vi andra fortsatte ända till rakbanan, men den var så översnöad så det var ingen idé att rida på den. Lite för mycket skare nu.

Vi såg ett par rådjur som hästarna tyckte var väldigt spännande, men i övrigt var det en ganska händelselös tur. Det var precis så vi hann hem innan det skymde, men jag måste bli bättre på att sätta på reflexer när jag rider ut om det finns risk för att jag inte hinner tillbaka innan mörkret faller.

Ariel var allmänt glad hela turen och kändes faktiskt stabilare än vad Hampus gör. Men så trivs jag mer i hennes sadel och ritten gick ju något lugnare till än Hampus ritt...

Åter i stallet åt Ariel betfor med lite av vattnet kvar även om jag mutade henne med lite krossad havre också.
Trackback
RSS 2.0