Glad häst

I förrgår hade jag intaget, men det var så fint väder så jag mockade och fixade foder innan hästarna fick komma in. Medan Ariel åt middag gjorde jag klart det sista, borstat bort päls hade jag gjort redan när hon stod i hagen.

Sedan gav vi oss iväg på första ridturen på nästan en vecka. Ariel skrittade på med driv i steget och spetsade öron. Vi red bort till flygfältet och tillbaka, blev ganska precis en timmes ritt. Jag tänkte inte så mycket på att Ariel var pigg på bortaväg, inte förrän vi vände och hon lade in en extra växel och halvtaktade hemåt. Pigg flicka!

Efter några dämpande åtgärder insåg hon dock själv att hon inte skulle orka studsa runt hela vägen hem, så hon lugnade sig så pass att hon gick i ren skritt.

Åter i stallet var hon lite, lite fuktig på bringan. Jag tror det mest var för att hon hetsade upp sig på hemväg, inte för att hon fått jobba i någon egentlig mening. Vi varvade ned lite till genom att gå ut och beta i tio minuter. Sedan fick Ariel återvända till boxen och jag åkte hem igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0