Mera skritt

Igår var Ariel ensam i hagen då Raffinet var på träning. Men istället stod Ariel och snackade med Indra i hagen bredvid, så det tog väldigt lång tid innan hon iddes gå fram till matte.

Vi skyndade oss in i stallet, borstade av och tog på utrustningen. Reflexer blev det också, även om jag hoppades att vi skulle hinna hem innan det blev mörkt (vilket vi gjorde). Sedan skrittade vi iväg längs fårhagen och vidare mot 272:an. Ariel skrittade på bra hela vägen. Vi tog oss förbi en hage med några hästar i och sedan korsade vi vägen.

Efter att ha ridit en stund på asfaltsvägen signalerade GPS-tanten att vi ridit 4 km så då var det bara att vända hemåt igen. Rätt så händelselös ridtur även hemåt, så vi var hemma efter en och en halv timmes ridning. Skön tur! Vi red 8,07 km på 5,5 km/h och klarade därmed veckans mål på 30 km. Nöjda!

Ariel fick njuta av lite stretchning innan hon fick sova i boxen medan jag mockade och fixade foder till en annan häst. Sedan var det hennes tur, jag lade in lite extra halm så hon skulle ha lite att pyssla med.

Sedan vägde jag upp veckans ranson av vitaminer, då snälla M köpt både vitaminer och salt när hon var förbi Granngården. Ariels foderstat i dagsläget är:

9 kg hösilage
4 hg morötter
50 g Nötfor Effekt Hög
5 g Krafft Multivitamin Pellets

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0