Några dagar i sammanfattning

Ledsen att jag inte uppdaterat på ett tag, men jag har insjuknat i magsjuka och helt enkelt inte haft ork att göra mer än absolut nödvändigt. Vilket inkluderat två utsläpp av stallets alla hästar plus en lunchfodring... Ja och så givetvis all skötsel av Ariel och att jag skall promenera till och från stallet 30 minuters enkel väg... Tjoho!

Nåja, nu börjar jag känna mig piggare och förhoppningsvis kommer uppdateringarna lite oftare.

I torsdags var det mockning och foderfix, Ariel var lite mer ordentlig på gången, men lite fick jag morra åt henne.

I fredags hade jag accepterat att något inte var som det skulle med magen, men eftersom jag fått med mig paden till stallet så ville jag ju ändå prova sadeln. Den låg bra, kanske att paden var lite lång där bak men det gör ju inte alltför mycket. Sedan kunde jag inte låta bli att provsitta och när jag ändå satt där uppe så måste jag ju bara eh... provskritta lite.

Som alltid när jag "bara" skall skritta något varv slutar det med att jag ändå ger mig iväg längre än planerat. 4,5 km skrittade vi, en väldigt glad Ariel och en väldigt nöjd matte. Sadeln hade jag inte sådär mycket att säga om, jag var mest fokuserad på att jag äntligen satt på fina Ariel igen. Men det var roligt när hon välvde ryggen, för då kändes det verkligen!

Jag tror det kan bli riktigt bra med nya sadeln, men usch vilken träningsvärk jag fick!

Igår så blev det utsläpp, mockning och foderfix. Sedan orkade jag ingenting mer och kände mig som en urvriden disktrasa. Förstår inte hur jag orkade skritta dagen innan...

Idag blev en repris av gårdagen, med den skillnaden att jag lunchfodrade innan jag åkte hem till soffan. Det känns dock som att det går åt rätt håll, kanske kan jag få rida några mil nästa vecka ändå?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0