Ofokuserat

Igår fick vi sällskap med M på Raffinet och T på Indra. Vi skrittade iväg till klätterbacken och Ariel fick lite stöd från de andra när hon skulle förbi farliga villaområdet. Några fler sådana gånger och vi kommer kunna våga oss förbi där på bortaväg även ensamma.

Vi klättrade två gånger i klätterbacken innan jag övergav de andra och skrittade iväg längs slingerstigen. Ariel tyckte det var en väldigt dålig idé, hon lyssnade efter de andra hästarna hela tiden vi gick på stigen och var följdaktligen väldigt ofokuserad och snubblig. Skärpning! Hon behöver definitivt träna på att ridas med andra och sedan gå själv efter ett tag...

Hon fick jogga längs hela ängskanten tills vi kom nära asfaltsvägen, sedan blev det skritt på asfalten och trav igen på grusvägen vid Åloppe. Här var Ariel superfin, kändes som smör att rida. <3 Därefter var det avskrittning hela vägen hem.

Totalt red vi 5,37 km och med 5,9 km/h som snitthastighet. Det känns riktigt bra med korta lågpulsjobb på vardagarna och sedan långa skrittpass på helgerna.

Tillbaka i stallet blev det stretch innan Ariel fick roa sig med den nya halmen i boxen. Jag tog hand om utrustningen och gjorde i ordning foder innan snälla M skjutsade hem mig. Jag längtar efter min bil...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0