Träna i snöstorm

Igår var jag inte särskilt motiverad att ge mig ut i snön... Lunchfodrade hästarna innan jag mockade och fixade foder, sedan fick Ariel komma in och få grejerna på sig.

När vi skrittade iväg mot flygfältet så yrde det upp ännu mer. Så skoj... Ariel var på tårna och skulle fjanta en del, men efter lite tillsägelser så gick hon i alla fall framåt. Hon var dock väldigt tydlig med att det var mattes dumma idé att vi skulle ge oss iväg ut, inte hennes!

Vi kom halvvägs på vägen som går parallellt med flygfältet innan vi ridit så pass långt att vi kunde vända. Ariel blev mycket ivrigare på hemväg och det var då det blev uppenbart att det var styltväder. Inte så skoj när bakdelen försvinner lite då och då under hästen. :-S Men min älskade sadel är fantastisk, jag känner mig så trygg när jag sitter i den.

Hemma igen konstaterade jag att vi ridit 7,73 km på 5,5 km/h så det gick lite fortare än jag trodde. :-) Denna vecka klarade vi målet med nästan en halv kilometer tillgodo, 32,49 km avverkade vi totalt.

Ariel fick gå ut i hagen ganska direkt efteråt, så hon hann vara ute så mycket som möjligt. Jag tog reda på utrustningen och glömde än en gång bort att fotografera sadeln på Ariel samt de nya fina namnskyltarna. Suck!

Idag tar M hand om Ariel, så jag kan med gott samvete göra annat. Dvs åka till Hööks och kolla in produktnyheterna!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0