Lyckad träning!

Igår var jag verkligen inte upplagd för att rida. Jag ställde upp Ariel på skötselplatsen, borstade bort en massa lös päls och lade på fleecetäcke så hon skulle bli varm i musklerna. Sedan mockade jag och fixade foder, samtidigt som jag försökte komma på någon bra ursäkt för att inte rida. Det skulle vara skönt med en tidig fredag... Det blåser väldigt mycket ute... Ingen annan är kvar i stallet, om det skulle hända något... Jag måste byta sits på sadeln...

Men jag tog mig samman, gjorde i ordning Ariel och fixade till utrustningen. Sedan skrittade vi iväg mot flygfältet, men tog vänster vid första grusvägen innan. Där blev det joggtrav, en lugn och fin trav hela vägen. Framme vid husen irrade vi omkring lite då jag ville försöka hitta en annan grusväg, men då jag inte lyckades vände vi tillbaka och joggade lika lugnt hemåt. Travtempot låg mellan 8,43-10,56 km/h så vi kommer lätt klara av 9 km/h på Lovisedal, speciellt om jag lägger in någon lugn galopp där det passar.

Glad skritt tillbaka, en titt på GPS:en visar att hon var uppe i 6,41 km/h så visst kan hon skritta när hon själv vill! I stallet blev det snabb avskötsel innan hon fick kvällsfodret. Jag hade tur, då A var sent i stallet, så jag fick skjuts nästan hela vägen hem. :-)

Vi red totalt 6,54 km på 67 minuter. Men då var det fram- och avskrittning á 25 minuter...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0