Mysig skrittur

Igår hade jag lunchfodringen och sedan åkte jag iväg för provridning av Hampus. När jag kom tillbaka träffade jag på E som ville ha sällskap ut på äventyr. Då hon inte visste var någonstans rakbanan var, så bestämde vi oss för att rida dit och titta.

Tog in Ariel från hagen och snabborstade. Sedan på med grejerna, det blev sidepull för första gången på evigheter. Men vi hade bara tänkt att skritta och då kan hon gott få vila munnen lite. Ariel traskade iväg med spetsade öron och lämnade stackars Snobban bakom sig. Trots att de är samma storlek. ;-)

På hemvägen gick det ännu fortare, då fick jag göra halt med Ariel ibland för att kunna föra en konversation med E. Skoj med en pigg och glad Ariel, det känns som den här veckans arbete varit ganska lagom för henne.

V har dock tipsat mig om en tjej som vill bli medryttare, så jag tänkte prova en dag i veckan framöver. Ariel behöver ju inte ha samma superpetiga upplägg längre, utan hon kan gå lite fler pass ibland bara jag är noga med att det inte blir mer än tre pass i rad.

Efter ridturen fick Ariel återvända till hagen medan jag mockade, fixade foder och städade i sadelkammaren. Sedan fick hon beta en halvtimme innan det var middagsdags.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0